Myöhästyitkö taas töistä? Näin voit vielä pelastaa tilanteen

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki ihmiset ovat erilaisia eikä ihmisiä voikaan selkeästi jaotella tai lokeroida. Myöhästeleminen on kuitenkin yksi niistä harvinaisista asioista, jonka perusteella ihmiset pystyy jakamaan täysin kahteen eri ryhmään. Toiset myöhästelevät jatkuvasti tai aina, ja toiset hyvin harvoin tai eivät ollenkaan.

Myöhästelijät ovat yleensä parhaimpien hätävalheiden keksijöitä. Jokin asia unohtui, jotain tuli heidän tielleen tai he kertovat menneensä aluksi väärään paikkaan. Nyt Foil Arms and Hog -kanava on kerännyt YouTube-videollaan hauskat selitykset, jotka myöhästelijöiltä yleensä kuullaan.

Useimmissa tilanteissa liikenne tai sää oli niin karmiva, että myöhästyminen oli välttämätöntä. Heille saattoi käydä myös jokin tapaturma, joka esti ajoissa saapumisen. Itsensä syyttäminen ennen muita tai muiden myöhästelemisestä huomautteleminen on myös tyypillistä käytöstä myöhästyjälle. Moni myöhästelijä voi kuitenkin päästä pälkähästä mikäli hän tuo palaveriin tuoreita pullia ja kahvia tullessaan.