Saara Aalto huippuseksikkäänä X Factorin harjoituksissa – tältä näytti eilen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto on tehnyt historiaa selviytymällä upeasti Britannian X Factorin finaaleihin saakka. Häntä on jopa veikattu koko kilpailun tulevaksi voittajaksi. Aalto kisailee jatkopaikasta jälleen tänä viikonloppuna, ja eilen hänet kuvattiin ohjelman harjoituksissa.

Viime viikonloppuna Saaran esitys haki vertaistaan niin laulullisesti kuin visuaalisestikin. Eilen harjoituksissa ei mahdollisesti vielä lopullisia esiintymisasuja nähty. Saara harjoitteli kuitenkin huippuseksikkäässä asussa, jolla hän tuo mahdollisesti viikonloppuna esiin uuden puolen itsestään.

Saaralla oli yllään t-paidan lisäksi korkeat kiiltonahkasaappaat, minihame ja verkkosukkahousut. Kuvat ikuistettiin Fountain Studiosilla, josta ohjelma lähetetään miljoonille katsojille.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash