Andrea Callen kurvit hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

29-vuotias kolumbialainen mallikaunotar Andrea Calle lukeutuu niihin naisiin, joiden kanssa ei kannata hankkiutua hankaluuksiin. Hänet nähtiin nimittäin taannoin Combat America -realitysarjassa itsepuolustuksen merkeissä. Sittemmin hänestä tuli fitness-julkkis.

Andrea Calle on nyt päätynyt paparazzien tähtäimiin Los Angelesissa, jossa hän treenasi erittäin tiukassa vihreässä asussa, joka ei jättänyt mitään muotoja arvailun varaan. Vähempikin saisi ohikulkijat kiinnittämään huomionsa näyttävään kaunottareen.

Näyttävää fitness-kaunotarta on kuvailtu usein Jennifer Lopezin manttelinperijäksi, mutta aivan saman tason kansainvälistä julkkista hänestä ei ole ainakaan vielä muodostunut.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

andreacalle29102016a