Hurja takaa-ajo videolle – Beastie Boys -hitti radiossa täsmälleen oikealla hetkellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa jaetulla videolla todistetaan hurjaa takaa-ajoa, jossa poliisit jahtasivat autoilijaa moottoritiellä. Erikoisen tilanteesta tekee se kuinka hyvin radiossa soiva kappale sopii tilanteeseen.

Tilanne taltioitiin moottoritiellä ajaneen henkilöauton kyydistä. Takaa-ajettava auto ja poliisit ohittavat auton samalla, kun radiossa soi Beastie Boys -yhtyeen Sabotage-hitti. Viranomaisia pakeneva auto ilmestyy kuvaan juuri kun kappaleessa on alkamassa tilanteeseen sopiva kohta, aivan kuin takaa-ajo ja Sabotage soisivat synkassa.

Video jaettiin Youtubessa alun perin jo viime vuoden marraskuussa. Se on kuitenkin lähtenyt viime päivinä leviämään sosiaalisessa mediassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat