Boeing 747 laskeutui katsojia hipoen – tätä näkyä ei enää jatkossa kuvata

Matkailu · Tim Isokivi

Karibialla Saint-Martinin saarella sijaitseva Prinsessa Julianan lentokenttä tunnetaan kiitoradasta, joka sijaitsee erittäin lähellä uimarantaa. Lentokoneet näyttävät laskeutuessaan lähes tulkoon hipovan uimarannalla oleilevien ihmisten päitä.

Boeing 747 -koneen laskeutumisia kentälle on kutsuttu maailman pelottavimmiksi. Nyt KLM on lopettamassa Boeing 747 -lennot Saint-Martiniin. Youtubessa on nyt julkaistu video, jolla päästään ihastelemaan jumbojetin toiseksi viimeistä laskeutumista uimarannan läheiselle kentälle.

Hurjia laskuja päästään seuraamaan saarella myös tulevaisuudessa, mutta jumbojettien laskeutumisia ei kuitenkaan enää nähdä. Boarding Area -sivuston mukaan KLM tulee nimittäin jatkossa lentämään Saint-Martiniin Airbus 330 -koneella.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat