Mitä tapahtui? Demi Lovato seksikkäämpi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Demi Lovato yllätti taannoin faninsa ilmoittamalla, että hän lopettaa musiikkiuransa ainakin väliaikaisesti vuodenvaihteen jälkeen. Myöhemmin kävi ilmi, että lopullinen päätös saattoi johtua Taylor Swiftin kanssa käydystä kinastelusta mediassa.

Demi Lovato vetää tulevasta tauosta huolimatta loppuvuodelle suunnitellut konsertit niin kuin on sovittu. Nyt hänet on kuvattu esiintymässä Meksikon Guadalajarassa. Demi näytti konsertissaan poikkeuksellisen näyttävältä, sillä hän oli pukeutunut seksikkäisiin ja paljastaviin asuihin.

24-vuotias Demi Lovato julkaisi taannoin Instagram-kanavallaan kuvan hänen uudesta vaaleasta tyylistään, minkä jälkeen hän palasi pian tummiin hiuksiinsa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash