Hugh Laurie sai oman tähden Walk of Famelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Hugh Laurie on näytellyt elokuvissa ja televisiosarjoissa jo usean vuosikymmenen ajan. Miehen suurin läpimurto tapahtui vuosina 2004–2012 esitetyn House-televisiosarjan myötä. Laurie esitti sarjassa epäsosiaalista, mutta äärimmäisen lahjakasta lääkäri Gregory Housea.

Nyt 57-vuotias näyttelijä sai oman tähden legendaariselle Hollywoodin Walk Of Famelle. Miehen ikimuistoisimpia roolisuorituksia on nähty muun muassa sarjoissa Musta kyy ja Kyllä Jeeves hoitaa. Hän on myös lahjakas kirjailija ja muusikko.

Hollywoodissa sijaitseva Walk of Fame on kaiketi Los Angelesin tunnetuin katu. Se halkoo koko Hollywoodin ytimen ja tähtiä pitkin kävellessä saa helposti vierähtämään kokonaisen päivän. Kadulla on yhteensä 2.500 tähteä.

Splash
Splash