Saara Aalto teki sen taas – karmivalla esityksellä kirkkaasti jatkoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatar Saara Aalto on tehnyt viime viikkoina suomalaista musiikkihistoriaa osallistumalla Britannian X Factor -laulukilpailuun ja menestymällä kilpailussa äärimmäisen upeasti. Peräti yhdeksän parhaan joukkoon kilpailun finaaleissa selviytynyt Aalto oli tänään jälleen todella tiukan paikan edessä.

Splash
Splash

Saara esiintyi eilen poikkeuksellisen upeasti esittämällä Lady Gagan Bad Romance -hitin karmivalla Halloween-tyylillä. Eilisestä illasta alkoi vuorokauden äänestysaika, jonka päätyttyä hetki sitten selvisi miten suomalaisen laulajattaren kävi tällä viikolla. Ja Saaran kävi loistavasti, sillä hän selvisi jatkoon kirkkaasti suoraan yleisöäänillä. Aalto näyttää siis todella niittäneen suosiota brittikatsojien keskuudessa.

Tuomareista Louis Walsh ja Sharon Osbourne ilmoittivat jo ennen äänestystulosten julkaisemista, että Saara Aalto on heidän suosikkinsa jatkoon. Toive toteutui, sillä suomalaistähti kisailee yhä edelleen X Factorin voitosta.

Aiemmin Saara on ollut monta kertaa lähellä putoamista, mutta välillä tuomaristo ja välillä yleisöäänet ovat pitäneet hänet kisassa. Aalto on kilpailussa todella poikkeuksellinen tapaus, sillä hän on ainoa X Factor -finalisti, jolla ei ole omaa kotiyleisöä äänestämässä. Muilla kilpailijoilla on kotikaupunkinsa ja -kuntansa Britanniassa. Saara on kuitenkin saanut viime viikkoina odottamattoman hyvin myös paikalliset äänestäjät puolelleen.