Saara Aalto tiukassa paikassa – suora Facebook-lähetys X Factorin backstagelta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajasensaatio Saara Aalto on tänä syksynä tehnyt sen, mitä tuskin kukaan vielä muutama kuukausi sitten uskoi tapahtuvan. Hän on nimittäin osallistunut Britannian X Factor -ohjelmaan ja selviytynyt upeasti aivan loppumetreille. Tänä iltana selviää pääseekö Saara edelleen jatkoon eilisellä upealla esityksellään.

Hetki sitten Saara Aalto lähetti Facebookissa suoraa lähetystä X Factorin backstagelta, jossa kilpailijat ja tuomaristo valmistautuvat parhaillaan illan tuloslähetykseen.

– Ajattelin tehdä pienen suoran Facebook-lähetyksen, koska olen hermostunut ja minun täytyy puhua jonkun kanssa. Jos vain odotan, niin olen liian hermostunut, mutta nyt en ole niin hermostunut. Tämä päivä… Olin hermostunut myös eilen, mutta tänään… Kommentoikaa jotain, koska en halua ajatella sitä mitä tänään tapahtuu, Saara Aalto kommentoi.

Suora lähetys kärsi hieman teknisistä ongelmista, koska Saara ei huonon verkkoyhteyden vuoksi nähnyt valtavaa määrää kommentteja ja kannustuksia, joita hän sai lähetyksen pariltatuhannelta katsojalta. Lähetyksessä nähtiin useita muita kilpailijoita ja henkilökunnan jäseniä sekä tutustuttiin backstagen maisemiin ja artistien lämpiöön.

– Toivottakaa onnea ja äänestäkää, jos äänestätte, Saara totesi lähetyksen päätteeksi.

Nyt suora lähetys on jo päättynyt, mutta sen voi katsoa edelleen tästä alta.