Uutuuspeli hämmentää: Virtsaamista virtuaalitodellisuudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Virtuaalikypärien ansiosta pelaajat voivat kokea todentuntuisia elämyksiä tavalla, johon perinteiset videopelit eivät kykene. Tuoreen Pee World VR -pelin tapauksessa tämä tarkoittaa virtsaamista paikoissa, joissa se ei olisi normaalisti mahdollista.

Pee World VR -simulaattorissa pelaajat voivat tuntea virtsaavansa esimerkiksi Grand Canyonilla, avaruudessa ja poliittisissa tilaisuuksissa. Pelin taustalla ovat Grant Thomas ja Pablo Rochat -nimiset ohjelmoijat. Virtsasimulaattoria vapaa-ajallaan luoneet miehet ovat Gizmodo-sivuston mukaan työskennelleet muun muassa TInderille ja Nikelle.

Virtsasimulaattoria pelatessa kannattaa tietenkin olla tarkkana. Liian syvälle uppoava pelaaja saattaa huomata virtuaalilasit pois otettuaan, että housut ovat kastuneen myös tosielämässä.