Hauska jekku lastenjuhliin – kasta ruusukaalit suklaaseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin viljelty ruusukaali ei ole saavuttanut tarpeeksi jalansijaa ruokapöydässä. Kyseessä on kuitenkin ravintoarvoiltaan superfoodia muistuttava tuote. Monilla jyskyttää mielessä kouluruokaloista peräisin oleva muistikuva ällöttävän hajuisesta ja makuisesta ruoka-aineesta.

Osa ihmisistä välttelee ruusukaalien syömistä aikuisiälläkin. Nyt halloweenin kynnyksellä toimittaja Mark Sparrow on julkaissut Twitterissä kuvan, kuinka suklaanhimoiset henkilöt saa jekutettua maistamaan ruusukaalia. Keitetty ruusukaali kastetaan suklaaseen.

Suklaapallero näyttää herkulliselta, eikä kukaan tajua etukäteen sen sisällä olevan brysselinkaalia. Ruusukaalin aika on juuri nyt parhaimmillaan. Kasvin maku yleensä vain paranee pakkasen puremasta – ja ehkä myös suklaasta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat