Nainen ryhtyi vegaaniksi – ei ole tarvinnut deodoranttia vuoteen

Fitness Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harva nainen voisi kuvitella elämäänsä ilman hajusteita tai deodoranttia, joka peittää hien hajun ja vähentää hien eritystä. Havaijilla asuva videobloggaaja Alyse Brautigam on kuitenkin kertonut yhdellä videollaan miten hän on pystynyt elämään ilman deodoranttia vuoden.

Alyse Brautigam on ollut jo parin vuoden ajan todella tiukalla vegaanisella linjalla, joka määrittelee myös sen miten sallitut ruoat syödään. Brautigam on vegaani minkä lisäksi hän syö raakaruokaa. Tämä rajaa naisen syömät ruoat suurimmaksi osaksi vain hedelmiin ja vihanneksiin.

Tuoreiden vihannesten ja kasvisten syöminen on muuttanut naisen mukaan hänen ominaistuoksuaan niin paljon, että hän ei enää tarvitse deodoranttia. Aina kun hän on alkanut syömään uudelleen lämmintä vegaaniruokaa, jossa on tietenkin käytetty myös paljon mausteita, hän on huomannut hien hajun muuttuvan tujummaksi. Tämän vuoksi hän aikoo jatkossakin syödä pelkästään tuoreita kasviksia ja hedelmiä.