Potilas pieraisi leikkauspyödällä – syttyi tuleen ja loukkaantui vakavasti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Sairaaloissa suoritettavat leikkaukset sisältävät aina eri asteisia riskejä, mutta nyt Japanissa on tapahtunut onnettomuus, jota tuskin kukaan osasi odottaa. Naispotilas nimittäin pieraisi kesken leikkausoperaation sillä seurauksella, että hän loukkaantui vakavasti.

Japanilaiset mediat raportoivat, että noin 30-vuotias nainen oli leikattavana kohdunkaulansa vuoksi Tokyo Medical University Hospitalissa, jossa häntä operoitiin laserilla, Mirror uutisoi. Kesken leikkauksen naisen peräsuolesta pääsi hieman suolikaasua, joka syttyi lasersäteen voimasta tuleen.

Tulipalo aiheutti vakavia palovammoja muun muassa potilaan intiimialueille, jalkoihin ja lantion seudulle. Tapaus sattui jo kuluvan vuoden huhtikuussa, mutta se tuli julkisuuteen vasta nyt, kun asian käsittely on edennyt. Asiantuntijatiimi on tutkinut onnettomuuden syytä ja tullut siihen tulokseen, että tulipalon syynä oli potilaan päästämä pieru.