Krokotiili hyökkäsi uima-altaalle – puri naista käsivarteen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Villieläimet saattavat etsiä ihmisasutuksen keskeltä ravintoa nälkäisinä ollessaan. Nyt netissä leviää hurjaa valvontakameramateriaalia Zimbabwesta, jossa krokotiili hyökkäsi uima-altaalla polskutelleen pariskunnan kimppuun.

Zimbabwen Kariba-järven ympäristö on suosittua virkistysaluetta. Eräs pariskunta ajatteli rentoutua hotellin uima-altaassa yömyöhään ennen nukkumaanmenoa. Yhtäkkiä puskista hyppäsi veteen krokotiili. Eläin oli aggressiivinen, sillä alueella ei ole enää tarpeeksi ravintoa vedessä eläville krokotiileille.

Zimboo88-nimimerkin julkaisema video on pelottava todiste siitä, kuinka ihmisten ja luonnon yhteistyö voi pahimmillaan epäonnistua. Nälkäinen krokotiili onnistui puraisemaan naista kerran käsivarteen, mutta muuten pariskunta selvisi hyökkäyksestä säikähdyksellä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat