Krokotiili hyökkäsi uima-altaalle – puri naista käsivarteen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Villieläimet saattavat etsiä ihmisasutuksen keskeltä ravintoa nälkäisinä ollessaan. Nyt netissä leviää hurjaa valvontakameramateriaalia Zimbabwesta, jossa krokotiili hyökkäsi uima-altaalla polskutelleen pariskunnan kimppuun.

Zimbabwen Kariba-järven ympäristö on suosittua virkistysaluetta. Eräs pariskunta ajatteli rentoutua hotellin uima-altaassa yömyöhään ennen nukkumaanmenoa. Yhtäkkiä puskista hyppäsi veteen krokotiili. Eläin oli aggressiivinen, sillä alueella ei ole enää tarpeeksi ravintoa vedessä eläville krokotiileille.

Zimboo88-nimimerkin julkaisema video on pelottava todiste siitä, kuinka ihmisten ja luonnon yhteistyö voi pahimmillaan epäonnistua. Nälkäinen krokotiili onnistui puraisemaan naista kerran käsivarteen, mutta muuten pariskunta selvisi hyökkäyksestä säikähdyksellä.