Miehet tunkeutuivat huumeparonin hylättyyn kartanoon – sisältö loksautti leuat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salattuihin paikkoihin tunkeutuminen ja niihin tutustuminen on nykyisin monien ihmisten harrastus, ja muutamat heistä julkaisevat löydöksistään videoita verkossa. Eräs heistä on Josh, joka on nyt tunkeutunut tutustumaan salaa huumeparonin hylättyyn kartanoon.

YouTube
YouTube

Exploring With Josh -kanavalla julkaisemallaan videolla nuori mies esittelee miltä vuosikausia hylättynä olleessa kartanossa näyttää. Takapihalta löytyi yhä lasten leikkipaikka, trampoliini ja pihagrilli.

Sisältä todella upeassa kunnossa olevassa kartanossa oli vielä lasten leikkiautoja. Kartanon keittiössä oli yhä ruokatarvikkeita pöydällä. Miesten leuat loksahtivat viimeistään silloin, kun he löysivät yläkerrasta simpukan muotoisen kullatun porealtaan.

Josh on aiemmin esitellyt kanavallaan muun muassa hylättyjä kirkkoja, hotelleja, sairaaloita ja mielisairaaloita.