Mies rakensi koiralle sukellusvälineet – nyt sukeltavat yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirat rakastavat usein uimista, mutta sukeltaminen on jo aivan toinen asia. Eräs lemmikkikoira on kuitenkin päässyt kokeilemaan laitesukellusta yhdessä isäntänsä kanssa. Kyseessä on jo vuosia vanha video, joka on tänä syksynä lähtenyt leviämään verkossa.

Animal Planetin vuonna 2008 julkaisemalla koiranomistaja Gene Alban videolla nähdään miten Mudley-niminen lemmikkikoira sukeltaa useiden metrien syvyydessä varta vasten sille rakennetuilla sukelluslaitteilla.

Alba rakensi koiralleen sukellusasua puolen vuoden ajan, koska tämä ei halunnut jäädä odottamaan sukeltavaa isäntäänsä rannalle. Alba on kokeillut samaa asua myös kissoille, joiden kanssa se myös toimii hyvin. Hän on vienyt jo useampia kissoja sukellusreissuille muun muassa uima-altaissa.