Vaimo nalkutti uhkapeleistä – mies voitti arvalla miljoonan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pohjois-Carolinassa asuva 57-vuotias Glenda Blackwell ei katsonut hyvällä miehensä lottoamista. Nainen piti uhkapelejä turhina ja rahaa nielevinä harrastuksina. Hän päätti todistaa väitteensä huoltoasemalla ostamansa arvan avulla.

Glenda kävi ostamassa miehelleen kaksi Powerball-lottokuponkia amerikkalaiselta kioskilta. Nainen ajatteli, että sijoittaa omista rahoistaan kympin tiskillä myytävänä olleeseen arpaan. Glenda yritti todistaa, että uhkapeleillä ei voita koskaan mitään. Hän raaputti arvasta miljoona dollaria.

Nyt nainen myöntää, että arpaonni voi suosia silloin, kun sitä vähiten odottaa. Glenda joutui syömään sanansa. Hän aikoo ostaa voittamillaan rahoillaan uuden kodin perheelleen ja maksaa lastenlasten oppinot, Abc News uutisoi.