Fitness-Andrea paljasti viimein bikinivartalonsa – kurvit haastavat Jennifer Lopezin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

29-vuotias kolumbialainen mallikaunotar Andrea Calle lukeutuu niihin naisiin, joiden kanssa ei kannata hankkiutua hankaluuksiin. Hänet nähtiin nimittäin taannoin Combat America -realitysarjassa itsepuolustuksen merkeissä. Sittemmin hänestä tuli fitness-julkkis.

Nyt kolumbialaiskaunotar on viimein esitellyt bikinivartalonsa, joka haastaa paparazzikuvien perusteella jopa latinokaunotar Jennifer Lopezin. Kurveja nimittäin riittää ainakin omiksi tarpeiksi. Andrea kuvattiin eilen Miami Beachilla.

Näyttävää fitness-kaunotarta on kuvailtu usein Jennifer Lopezin manttelinperijäksi, mutta aivan saman tason kansainvälistä julkkista hänestä ei ole ainakaan vielä muodostunut. Aika näyttää millaisen statuksen hän vielä julkkismaailmassa tulee saamaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat