Paris Hilton pukeutui Helinä-keijuksi – ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hotelliperijätär Paris Hilton on yksi eniten arvostelua osakseen saava julkisuuden nainen. Tämä ehkäpä siksi, että hänellä on rahaa ja ulkonäköä, eli kaikkea sitä josta on helppo olla kateellinen. Viikonloppuna Paris Hilton kuvattiin juhlimassa Halloweenia.

Julkkiskaunotar oli pukeutunut Halloweenin juhlintaan Hollywoodin yössä Helinä-keijuksi, eli vihreään keijukaisen asuun. Hilton ikuistettiin tässä asussa saapumassa julkkisten suosimalle 1 Oak -klubille.

Taannoin Paris Hiltonin kerrottiin avaavan kolme hotellia Dubaihin, New Yorkiin ja Las Vegasiin. Hotellit tulevat Parisin yrityksen yksinomistukseen, eikä niistä ole juurikaan hiiskuttu lisätietoja julkisuuteen etukäteen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash