Tennistähti kopioi Kardashianin alastonkuvan – hervoton näky!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään sosiaalisesta mediasta taukoa pitävä Kim Kardashian kohahdutti aiemmin julkaisemalla itsestään peilin kautta otetun alastonkuvan, jossa hänen rintojaan ja alapäätään peitti vain mustat palkit. Moni teki kuvasta tällöin toisinnon, mutta niistä hauskin on tainnut syntyä vasta nyt kauniin tennistähden toimesta.

Kanadalainen tennistähti Eugenie Bouchard päätti pelleillä ystävänsä kanssa peilin edessä ja toisintaa Kim Kardashianin paljon paheksuntaa aiheuttaneen alastonkuvan. 22-vuotias nainen ajatteli tarvitsevansa kuvaa varten kuitenkin hieman enemmän kurveja kuin hänellä oli omasta takaa.

Kuvassa nähdään miten nainen on topannut rintaliivinsä ja lisännyt täytettä myös hänen takapuoleensa ja lantion kohdalle. Kuvan ottamisen jälkeen Bouchard näytti kuinka monta sukkaa hänen tuli työntää rintaliiveihinsä, että hän sai loihdittua täyteläisen lopputuloksen.

?

A photo posted by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Kim K #happyhalloween

A photo posted by Genie Bouchard (@geniebouchard) on