Portsaria syytettiin rasistiksi ja homokammoiseksi – totuus selvisi valvontakameroista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen mies julkaisi Facebookissa kuvan verisistä kasvoistaan ja väitti statuspäivityksessä joutuneensa homokammoisen baarihenkilökunnan pahoinpitelemäksi. Ravintola vastasi syytöksiin julkisesti ja todisti miehen valehtelevan.

– Ovimies oli väkivaltainen ja hyökkäsi kimppuuni. Onneksi Sephora-tyttöni autoivat minut kotiin, mutta se ei poista pahoinpitelyäni. En astu jalalla tuohon homokammoiseen ravintolaan. Olen homofobian uhri, eikä se ole sopivaa, mies kirjoitti Facebookiin ruhjeisia kasvoja esitellen.

Statuspäivitys osui myös ravintolan henkilökunnan silmiin. Pitkään vähemmistöjen etuja puolustanut anniskeluravintola kirjoitti Facebookiin, että heidän valvontakameroidensa materiaali kertoo hieman toisenlaista tarinaa. Känninen mies oli itse hyökännyt ovimiehen kimppuun, koska ei päässyt korkean päihtymystilansa vuoksi sisään.

Sen sijaan, että humalainen mies olisi poistunut paikalta, yritti hän hyökätä uudestaan henkilökunnan kimppuun. Portsari työnsi miehen sivummalle. Kukaan ei kuitenkaan lyönyt, hakannut tai hyökännyt humalaisen herran päälle. Ravintolan mukaan on harmillista, että öykkäri yritti vetää homokammokorttia esiin tilanteessa, jossa oli itse aiheuttanut ongelmia.

Myöhemmin selvisi, että sama känniääliö oli haukkunut muita jonossa olleita ja uhannut tappaa baarihenkilökunnan. Sen jälkeen hän oli kaatunut ja lyönyt päänsä kukka-aitaukseen – siksi hänen kasvonsa olivat ruhjeilla. Valitettavasti homokammoa ilmenee oikeasti ympäri maailmaa, mutta valheelliset syytökset eivät paranna tilannetta.

View post on imgur.com