Sähkötupakka räjähti taskussa – miehelle vakavat palovammat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tupakan ja sähkötupakan haitallisuudesta on keskusteltu viime aikoina runsaasti, ja kaikille lienee selvää, että molemmat ovat haitallisia terveydelle. Jälkimmäiset ovat vaarallisia myös muuten kuin hengitettynä, sillä lukemattomat laitteet ovat räjähtäneet taskuissa ja laukuissa.

Kerroimme äskettäin videon kera tapauksesta, jossa käsilaukussa ollut sähkötupakka räjähti. Nyt vuorossa on ollut ranskalaisen yökerhoyrittäjä Amine Britelin laite, joka räjähti hänen taskussaan kesken illan yökerhon edustalla. Räjähdyksen syystä ei ole vielä tietoa.

Ranskan Toulousessa tapahtunut onnettomuus tallentui yökerhon valvontakameroille, joiden tallenteesta nähdään miten kipinät sinkoilevat taskusta jopa parin metrin päähän. Miehen takki suli taskun kohdalta, ja kipinät polttivat tiensä hänen iholleen saakka. Myös miehen sormet paloivat pahasti.

Britel sai räjähdyksessä vakavia palovammoja ja hänet kiidätettiin paikalta sairaalaan. Hän joutuu olemaan sairaalahoidossa viikkokausia. Vammat olisivat olleet merkittävästi vakavammat, jos sähkötupakka olisi ollut miehen housujen taskussa.