Tullimiehet tarkastivat taco-paketit – tyrmäävä yllätys paljastui lettujen alta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salakuljettajat pyrkivät koko ajan keksimään uusia tapoja saada kuljetettua huumeita ja muita tuotteita rajojen yli, ja tullimiehet pyrkivät pysymään mahdollisimman hyvin kärryillä uusista keinoista. Nyt Yhdysvalloissa tullimiehet ovat tehneet melkoisen löydöksen päätettyään tarkistaa muutaman tacolettu-erän hieman tarkemmin.

Yllätys oli melkoinen, kun tullimiehet nostivat muutaman ensimmäisen kerroksen tacolettuja. Samalla nimittäin paljastui, että tacojen sisään oli kaiverrettu suurikokoinen onkalo, joka oli täytetty metamfetamiinilla.

Kyseessä ei ollut mikään pieni takavarikko, sillä huumeita oli piilotettu tacoihin yhteensä peräti 15 kilon verran. Löydös tehtiin Nogalesin rajanylityspaikalla, kun huumekoirat olivat ensin merkanneet tacoja kuljettaneen ajoneuvon. Viranomaiset pidättivät salakuljetuksesta epäiltynä 62-vuotiaan yhdysvaltalaismiehen.

Splash
Splash