Emma Watson kuvattiin Lontoossa – mikä huolestutti shoppaillessa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijä Emma Watson kävi nuorena normaalisti koulut loppuun, mutta häntä varten koulun tuli kuitenkin tehdä erityisiä järjestelyitä. Yksi säännöistä oli, että Emmalle ei saanut koulussa puhua, eivätkä häntä saaneet lähestyä muut kuin ystävät.

Noista vuosista on jo aikaa, ja nykyisin Emma keskittyy näyttelemiseen. Hänen uransa ei ole kuitenkaan ottanut aivan sellaista tuulta alleen kuin oli aiemmin odotettu, sillä hittiroolit ovat vielä antaneet odottaa itseään.

Eilen Emma kuvattiin shoppailemassa Lontoossa, jossa hänet nähtiin Portobello Road Marketin alueella hieman apean ja huolestuneen oloisena harmaaseen takkiin pukeutuneena.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat