Hämähäkki aiheutti auto-onnettomuuden – kuski ajoi suoraan järveen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisten luulisi olevan tottuneita näkemään hämähäkkejä kaikkialla. Ilmeisesti näin ei kuitenkaan ole, sillä taannoin ötökkä onnistui aiheuttamaan auto-onnettomuuden säikäyttämällä ajoneuvon kuljettajan.

Lake Cathiessa asuva mies oli ajamassa paikalliselle kaatopaikalle, kun hämähäkki yllätti hänet. Mies säikähti kädellään kävellyttä ötökkää ja yritti painaa pelästyneenä autonsa jarrua.

Valitettavasti kuljettaja sekoitti paniikissa jarru- ja kaasupolkimet toisiinsa. Mashable-sivuston mukaan mies ajoi autonsa suoraan läheiseen järveen. Hän kuitenkin selvisi onnettomuudesta ehjin nahoin.

Miehen säikähdys on ymmärrettävää, sillä australialaiset hämähäkit ovat tunnetusti omaa luokkaansa kammottavuudessaan ja toisinaan myös vaarallisuudessaan. Taannoin verkossa levisi maassa kuvattu video, jossa jahtihämähäkki on onnistunut saalistamaan kokonaisen hiiren.