Kaia Gerber juhli Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford jätti aktiiviuran supermallina jo vuosia sitten, mutta hänet on nähty yhä ajoittain poseeraamassa. Perheessä on kuitenkin hyvää vauhtia varttumassa hänelle seuraaja, sillä 15-vuotias tytär Kaia Gerber on kuin ilmetty äitinsä. Malliura hänelle on taattu.

Eilen illalla Kaia Gerber kuvattiin saapumassa äitinsä Cindy Crawfordin kanssa juhlistamaan Kardashianin perheen supertähden, Kendall Jennerin, 21-vuotisjuhlia Delilah-klubille West Hollywoodissa.

Kaia Gerber on tehnyt nuoresta iästään huolimatta pitkään mallikeikkoja. Nuorella kaunottarella on mallimaailmassa menestymiselle etu, jota monella ei ole, sillä hänen äitinsä on yksi maailman kuuluisimmista mallitähdistä. Cindy toimii myös Kaian yhtenä valmentajana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash