Kendall Jenner täytti 21 vuotta – bileasu paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin uraa tekevä Kendall Jenner juhli eilen näyttävästi 21-vuotispäiväänsä Hollywoodin kerman kanssa. Jatkossa myös yökerhoihin tervetullut nuori supermalli kertoi taannoin nauttivansa vartalonsa esittelemisestä, eikä omien synttäreiden bileasu siitä poikennut.

Kendall juhli synttäreitään upeassa ja niukassa hopeanhohtoisessa pikkumekossa, joka paljasti enemmän kuin peitti. Intiimit ruumiinosat pysyivät kuitenkin visusti piilossa.

Kendall Jenner kertoi äskettäin W Magazine -lehdelle pitävänsä vartalonsa esittelemisestä. Nainen kertoo, että rintojen näyttämisestä on tullut tavallaan hänen oma juttunsa ja hän pitää siitä. Naista rintojen paljastaminen ei jännitä, vaan hän on pikemminkin siitä aina innoissaan. Jenner kertoi haluavansa myöhemmin katsella vanhoja kuviaan ja todeta, että hän on näyttänyt hyvältä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash