Karu tilanne: Komodonvaraani valtasi hotellihuoneen – ei suostunut poistumaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

BBC:n kuvaaja Mark MacEwen kohtasi melkoisen yllätyksen palattuaan työpäivän jälkeen hotellihuoneeseensa Indonesiassa sijaitsevalla saarella. Komodonvaraaneja kuvaamassa ollut mies löysi kyseisen matelijalajin edustajan omasta vessastaan.

Youtubessa julkaistulla videolla seurataan, kuinka valtavan kokoista matelijaa yritetään houkutella pois hotellihuoneesta ruoan avulla. Se vaikuttaa tehoavan, sillä lisko lähtee seuraamaan narun päässä olevaa mädäntynyttä lihanpalaa.

Vielä ennen poistumistaan varaani päättää kuitenkin ulostaa hotellihuoneen lattialle. Tämä tapahtui tietenkin kameran kuvatessa tilannetta. MacEwen oli Indonesiassa työstämässä uutta Planet Earth 2 -sarjaan, mutta ulostava komodonvaraani tuskin tulee löytämään tietään David Attenboroughin juontamaan luontodokumentin lopulliseen versioon.