Miehen naamiaisasuna Pokemon Go – pukua voi pelata!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosi 2016 jää historiankirjoihin ainakin Pokemon Go -pelinsä ansiosta. Hetkellisesti koko maailman suosituimmaksi mobiilisovellukseksi noussut peli toimi erään Halloween-asun innoittajana. Naamiaisasu itseasiassa oli Pokemon Go -peli.

Mattcyborgelt-niminen Youtube-käyttäjä on julkaissut videon Pokemon Go -naamiaisasusta. Miehen rinnuksissa on peliä mukaileva näkymä. Parasta asussa lienee se, että sillä voi pelata oikeasti.

Pokemon Go on tutkitusti lisännyt ihmisten fyysistä aktiivisuutta. Innokkaimilla pelaajilla päivittäinen askelmäärä on noussut tuhansilla askelilla. Sovellus on innoittanut kaikenikäisiä liikkumaan enemmän.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat