Tässä se on videona! Saara Aallon silmiähivelevä X Factor -esitys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto nähtiin tänään Britannian X Factorissa tuttuun tapaan erittäin visuaalisena ja näyttävänä. Haastavan kappalevalinnan paikkasi todella upea show, joka sai tosin tuomareilta jo hieman kritiikkiä Saaran oman jutun jäädessä koreografioiden käden jäljen taakse.

Saara esitti brittiläisen Girls Aloud -tyttöbändin 14 vuoden takaisen Sound Of The Underground -kappaleen. Saara esiintyi iso peruukki päässään ja japanilaiseen asuun pukeutuneena. Lavalla nähtiin japanilaishenkinen esitys tanssijoineen ja lavasteineen. Esitykseen kuului paljon tanssia.

– Joka viikko odotan esiintymistäsi, koska et vain seiso ja esiinny, vaan esiinnyt. Olet niin erilainen, Louis Walsh totesi.

– Se oli omituista! En tieda rakastinko laulua, koska laulu ei etene ja sinä olet parempi kuin tuo laulu, Nicole Scherzinger ylisti.

– Se oli fantastisen hullua! Mutta varo, ettei sinusta tule koreografien sätkynukkea, Simon Cowell liittyi kehujien joukkoon.

Kritiikkiä Saara sai siitä, että esitykset ovat parempia silloin, kun ne ovat enemmän Saaran näköisiä, eikä koreografien näköisiä. Tämän päivän esityksestä alkoi vuorokauden äänestysaika, jonka lopputulos ja jatkoon pääsijät selviävät huomenna sunnuntaina. Viime viikolla Saara selvisi upeasti jatkoon jo pelkästään yleisöäänillä.