Saara Aalto juhli supertähtien kanssa Lontoossa – kuvakooste!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka X Factorin finaaleihin upeasti selviytynyt Saara Aalto pääsi juhlimaan viihdemaailman kerman kanssa Lontoossa järjestettyyn Pride of Britain Awards 2016 -tapahtumaan. Saara itse kommentoi gaalailtaa värikkäin sanakääntein ja selvästi innoissaan.

– Oli pikkasen epärealistista, kun Stephen Hawking ohittaa sut punaisella matolla.. Ja yhtäkkiä tajuat että juhlissa on myös esim Prinssi Charles, Englannin pääministeri, Emma ja Geri, One Directon, Tom Jones, Take That, X Factor tuomarit ja monia muita.. Ja se inspiroiva Stephen Hawking, joka voitti myös elämäntyö-palkinnon ja piti hienon puheen, Saara Aalto kirjoitti.

Nyt myös gaalaillan punaisen maton valokuvat on julkaistu, ja niistä nähdään millaisessa joukossa suomalainen laulajatar todellisuudessa iltaansa vietti. Paikalla oli nimittäin erittäin nimekäs joukko viihdemaailman legendaarisimpia supertähtiä ja hieman tuoreempia tuttavuuksia Tom Jonesista Joan Collinsiin, Myleene Klassista Michelle Keeganiin ja Nicoles Scherzingeristä Simon Cowelliin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash