Lähes uutta Jaguaria myydään Nettiautossa: ”Ruostuu jo neljä viikkoa rekisteröinnistä”

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisista autoilmoituksista löytyy ajoittain hyvinkin erikoisia tapauksia. Parhaillaan Nettiautossa on myynnissä 49.500 eurolla vuosimallin 2016 Jaguar XE, jonka pinnassa on ruostetta jo kymmenen viikkoa rekisteröinnin jälkeen. Myyjä ihmettelee tilannetta avoimesti.

– Autossa on vähän sanomista. Ruostetta tms. on, kuten kuvista näkyy. Auto on ollut nyt noin 10 viikkoa rekisterissä. Suomi auto, ei kolaroitu ja uutena ostettu. Jos jollakin on innostutsa Premium merkkiin ja innostusta selvittelemään kuinka auto ruostuu jo neljä viikkoa rekisteröinnistä, niin tässä hyvä kohde, rehellisessä ilmoituksessa todetaan.

Ilmoittaja kertoo kysyneensä pintaruosteesta ja saaneensa vastaukseksi, että auto tulisi pestä ja vahata, ja että kyse voi olla myös nastapölystä. Auto tosin on vahattu ja syyskuussa melko harvassa suomalaisessa autossa oli vielä nastarenkaita. Poikkeuksellinen ilmoitus on saanut kovasti näkyvyyttä sosiaalisissa medioissa.