Mesimäyrän uskomaton pako häkistä videolle: ”Ne ovat odottamattoman fiksuja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jotkut eläimet ovat merkittävästi fiksumpia kuin toiset, ja esimerkiksi koirien ja rottien uskomattomat paot häkeistä ja aitauksista ovat jo lähes arkipäivää. Nyt myös eläintarhassa asuvat mesimäyrät ovat osoittaneet olevansa varsinaisia Houdineja.

Mesimäyrä on todellinen eläinmaailman mestaripakoilija, koska ne osaavat ratkaista monimutkaisia pulmia ja kaiken lisäksi toimia yhdessä saman asian eteen. Nyt verkossa nähdään video, jossa mäyräpariskunnan pako tallentui videolle. Se onnistui avaamaan aitauksensa portit, vaikka ihmiset olivat sitoneet salvat rautalangalla.

Asiantuntija kertoo, että mesimäyrät ovat kokoisekseen poikkeuksellisen älykkäitä eläimiä. Siksi niitä on vaikea saada pysymään vankeudessa.