Saara Aalto ei päässyt suoraan jatkoon – taistelee nyt jatkopaikasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat saaneet viime viikkoina jännittää viikko toisensa jälkeen miten suomalainen Saara Aalto pärjää maailmanvalloituksessaan, kun laulajatar on menestynyt historiallisen upeasti Britannian X Factor -laulukilpailussa. Tänään Saaran jatkopaikka oli taas kerran katkolla.

Saara Aalto esitti eilen lauantaina brittiläisen Girls Aloud -tyttöbändin 14 vuoden takaisen Sound Of The Underground -kappaleen japanilaiseen asuun pukeutuneena ja suuri peruukki päässään. Kappalevalinta oli haastava, sillä kyseessä ei ole kovin tunnettu hittikappale, vaikka single viettikin aikoinaan kolme viikkoa listaykkösenä.

Tuomaristo oli biisivalinnasta huolimatta haltioissaan esityksestä. Kritiikkiä Saara sai vain siitä, että hänen esitykset ovat parempia silloin, kun ne ovat enemmän Saaran näköisiä eivätkä koreografien näköisiä. Viime viikolla Saara selvisi kilpailussa suoraan jatkoon jo pelkillä yleisöäänillä, joten odotukset tämän illan tuloslähetystä kohtaan olivat kovat.

Mahdollisesti juuri väärä biisivalinta kostautui, sillä Saara ei selviytynyt viime viikon tapaan suoraan jatkoon yleisöäänten perusteella. Sen sijaan hän putosi kolmen vähiten ääniä saaneen joukkoon, ja joutuu nyt taistelemaan jatkopaikasta uudessa Lifeline-äänestyksessä. Jatkoon pääsijät selviävät vielä tänä iltana.

Tänään vahvistui myös, että kaikki tähän saakka selviytyneet kilpailijat Saara Aalto mukaanlukien ovat mukana X Factorin tulevalla areenakiertueella.