Sara Sampaio sai Victorian enkelin siivet – puhkesi heti kyyneliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Portugalilainen Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken nouseviin mallilupauksiin. Nainen herkistyi sovitettuaan Victoria’s Secret -alusvaatebrändin muotinäytöksen erikoissiipiä.

Sara Sampaio on saanut kunnian kantaa Secret Angelin savunomaisia siipiä alusvaateyhtiö Victoria’s Secretin muotinäytöksessä. Spektaakkelimainen show järjestetään tänä vuonna Pariisissa, mutta se esitetään amerikkalaisille joulukuussa CBS-televisiokanavalla. Sara Sampaio puhkesi kyyneliin Associated Pressin haastattelussa miettiessään kunniaa saadessaan viimein kävellä lavalla aitona enkelinä.

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. 25-vuotias nainen aloitti uransa 15-vuotiaana.