Freddie Mercury -elokuva tulee sittenkin – uusi tähti päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Queen-vokalisti Freddie Mercury elämänkertaelokuva on ollut suunnitteilla jo vuosien ajan. Laulajan rooliin kaavailtiin alun perin Borat-tähti Sacha Baron Cohenia, mutta näyttelijä jätti projektin taiteellisten erimielisyyksien vuoksi.

Nyt Queen-tähden elämänkertaelokuva on kuitekin jälleen työn alla. Variety-sivuston mukaan elokuvan nimi tulee olemaan Bohemian Rhapsody, ja GK FIlms -tuotantoyhtiö on kiinnittänyt Mercuryn rooliin Yhdysvaltalaisen näyttelijä Rami Malekin. Mies tunnetaan parhaiten roolistaan Mr. Robot -sarjassa.

Bohemian Rhapsodyn ohjaajaksi on puolestaan kiinnitetty Bryan Singer. Miehen tunnettuihin töihin lukeutuvat muun muassa lukuisat X-Men -elokuvasarjan osat ja Epäillyt -elokuva.