Justin Bieberin uudenvuoden keikalle 500 000 dollarin VIP-lippuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber nousee uudenvuoden aattona Miami Beachin Fontainebleau-hotellin lavalle. Tiedossa tulee olemaan todellinen spektaakkeli, ja tapahtuman halvimmat liput maksavatkin 500 dollaria.

Keikalle myydään myös 500.000 dollarin vip-lippuja. Rahalla yhteensä kymmenen henkeä pääsee majoittumaan viideksi yöksi Fontainebleaun penthouse-sviittiin. Paketin sisältämät elämykset eivät kuitenkaan jää hotellihuoneeseen ja Bieberin keikan seuraamiseen aitiopaikalta.

TMZ-sivuston mukaan VIP-lipun omistajat pääsevät muun muassa ajamaan vapaasti Lamborghineja ja Ferrareita. Vieraat saatetaan yksityisesti Skrillexin keikalle Justin Bieberin esiintymisen jälkeen, ja he pääsevät myös STORY-yökerhoon luksusjahdilla.

Jotta jano ei yllättäisi VIP-lippujen omistajia, saavat he juotavakseen 6.500 dollaria per pullo maksavaa Armand de Brignac Brut Gold -shampanjaa. Juhlavieraiden uusi vuosi alkaa puolestaan krapulan parantamisella Bloody Mary -baarissa, oman kokin valmistamilla herkuilla ja kahden tunnin kylpylävierailulla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat