Justin Bieberin uudenvuoden keikalle 500 000 dollarin VIP-lippuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber nousee uudenvuoden aattona Miami Beachin Fontainebleau-hotellin lavalle. Tiedossa tulee olemaan todellinen spektaakkeli, ja tapahtuman halvimmat liput maksavatkin 500 dollaria.

Keikalle myydään myös 500.000 dollarin vip-lippuja. Rahalla yhteensä kymmenen henkeä pääsee majoittumaan viideksi yöksi Fontainebleaun penthouse-sviittiin. Paketin sisältämät elämykset eivät kuitenkaan jää hotellihuoneeseen ja Bieberin keikan seuraamiseen aitiopaikalta.

TMZ-sivuston mukaan VIP-lipun omistajat pääsevät muun muassa ajamaan vapaasti Lamborghineja ja Ferrareita. Vieraat saatetaan yksityisesti Skrillexin keikalle Justin Bieberin esiintymisen jälkeen, ja he pääsevät myös STORY-yökerhoon luksusjahdilla.

Jotta jano ei yllättäisi VIP-lippujen omistajia, saavat he juotavakseen 6.500 dollaria per pullo maksavaa Armand de Brignac Brut Gold -shampanjaa. Juhlavieraiden uusi vuosi alkaa puolestaan krapulan parantamisella Bloody Mary -baarissa, oman kokin valmistamilla herkuilla ja kahden tunnin kylpylävierailulla.