Plus-kokoiset naiset toistivat tutut muotikuvat – upea lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotilehtien kauniissa mainoksissa olevat naiset ovat vielä nykyäänkin suurimmaksi osaksi todella laihoja ja pitkiä siitä huolimatta, että monet ihmiset haluaisivat nähdä mielummin tavalisen kokoisia ihmisiä poseeraamassa. Nyt plus-kokoiset naiset pääsivät näkemään itsensä mainoksissa kun heidät laitettiin toisintamaan tutut muotikuvat.

BuzzFeedYellow-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa naiset pääsevät poseeraamaan tuttuihin muotikuviin. Kuvaukseen osallistuvat naiset kertovat, että mainosten ja hoikkien mallien näkeminen on aina saanut heidät tuntemaan epävarmuutta omasta vartalostaan. Nyt he pääsivät kuitenkin kokemaan millaisia tuntemuksia itsensä näkeminen mainoksessa aiheuttaa.

Kuvattavana oleminen sai osan naisista tuntemaan itsensä epämukavaksi. Heillä oli jo ennakkoon ajatus siitä, että he eivät tule kuitenkaan näyttämään hyvältä kuvissa, minkä vuoksi kuvaustilanne ei ollut kaikille mieluisa, mutta jokainen lähti kokeiluun kuitenkin innoissaan mukaan.

Kuvausten loputtua naiset pääsivät näkemään kuvien lopputulokset. Naiset rakastuiva kuviin, jotka heistä otettiin. Ne olivat lähellä alkuperäisiä kuvia eikä naisista oltu yritetty poistaa jälkikäsittelemällä mitään.