Suositun kokkiohjelman julkkiskoira menehtyi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilaisessa Cooking with Dog -kokkiohjelmassa Chef-nimellä esiintyvä nainen on lähes kymmenen vuoden ajan valmistanut ruokaa hänen Francis-koiransa kanssa. Youtubessa julkaistut videot ovat nauttineet maailmanlaajuisesta suosiosta.

Nyt Cooking with Dog -sarjan faneja on kohdannut suru-uutinen. Gizmodo-sivuston mukaan Francis-koira on menehtynyt 14-vuotiaana.

– Francis menehtyi tänään iltapäivästä. Koira oli 14 vuotta ja 9 kuukautta vanha, ja se eli täyden, onnellisen elämän. Francis oli hyvä ystävä ja sitä tullaan kaipaamaan, twiitissä luki.

Francis oli alkujaan mukana sarjassa, jotta Chef tuntisi olonsa luontevammaksi kameran edessä. Koira oli tärkeä osa kokkiohjelmaa sen 300 jakson ajan. Cooking With Dogilla on nykyään yli 1.2 miljoonaa seuraajaa, ja se on yksi palvelun suosituimmista ruoka-aiheisista kanavista.