Extreme-lajit yhdistettiin – hurjapäät surffaavat köysiradan päällä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mitä on saavutettavissa siinä vaiheessa kun on jo kokenut suurimman osan keksityistä extreme-lajeista? Silloin kehitellään uusia lajeja yhdistelemällä hurjapäisiä lajeja toisiinsa.

Ranskan Vercors Massifin vuoristossa kuvatulla videolla yhdistetään köysirata, surffaaminen ja BASE-hypy. The Flying Frenchies -ryhmän jäsenet surffaavat laudoillaan 600 metrin korkeudessa olevaa köyttä pitkin. Köysisurffaajien nopeus kiihtyy parhaimmillaan 75 kilometrin tuntivauhtiin.

Tämä ei ole kuitenkaan vielä tarpeeksi uskomattomista tempuista tunnetuilla lentäville fransmanneille. Kesken surffaamisen hurjapäät loikkaavat pois lautojen päältä ja avaavat laskuvarjonsa, kruunaten suorituksensa vielä BASE-hypyillä.