Kehonrakentajat pantiin balettitunnille – hulvaton lopputulos

Fitness Nettivideot Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kehonrakentajat ja voimanostajat keskittyvät treeneissään voimantuoton maksimoimiseen ja lihaskasvuun. Venytteleminen ja tasapainon kehittäminen eivät yleensä kuulu treeniohjelmaan, minkä vuoksi onkin kiinnostavaa nähdä miten kehonrakentajat pärjäävät balettitunnilla.

BuzzFeedBlue julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa he laittoivat kolme kehonrakentajaa ja voimanostajaa testiin. Miehet laitettiin balettitunnille, jossa maastaveto- tai penkkipunnerrusennätyksillä ei ole mitään merkitystä.

Miehet yllättyivät siitä miten haastavaa baletti oli, mutta jokainen lähti siihen kuitenkin ennakkoluulottomasti mukaan. Yksi miehistä uskoi saaneensa salaisia kykyjä vaaleanpunaisen tutun pukemisen jälkeen, koska hän sai ohjaajalta kehuja jalkojen käyttämisestä.