Phil Collinsin tyttärestä varttui huippuseksikäs kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Phil Collinsin tytär Lily Collins on tehnyt menestyksekästä uraa Yhdysvalloissa jo vuosien ajan. Hänen merkittävin roolinsa nähtiin Oscarilla palkitussa Elämä pelissä -elokuvassa. Aivan viime aikoina Lily on viettänyt odottamattomasti hieman hiljaiseloa pintajulkisuudesta.

Eilen Collins teki kuitenkin paluun parrasvaloihin, kun hän osallistui Hollywood Film Awards -gaalaan Beverly Hilton -hotellissa Los Angelesissa. Hän oli pukeutunut upeaan eleganttiin juhla-asuun, joka kunnioitti kuitenkin yksinkertaisia selkeitä linjoja.

25-vuotias Lily Collins on listattu jo useita kertoja rocktähtien seksikkäimpien tyttärien kärkijoukkoon. Hän on jo pitkään yrittänyt karistaa kuuluisan isänsä painolastin harteiltaan ja tehdä omaa uraansa. Nyt ura näyttää olevan kovassa noususssa. Aiemmin Lily Collins on nähty Elämä pelissä ja Siepattu -elokuvien lisäksi muiden muassa 90210-nuorisosarjassa ja Hollywood Hang -ohjelman juontajana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash