Snakes on a Plane muuttui todeksi – matkustaja kuvasi käärmeen kännykällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme monesti uutisoineet lentokoneen matkustamon puolelle eksyneistä tai salakujetetuista käärmeistä. Lentokoneessa lymyilevistä luikertelijoista on tehty jopa elokuva, Samuel L. Jacksonin tähdittämä Snakes on a Plane.

Associated Press uutisoi nyt tosielämän tilanteesta, jossa Aeromexicon lentokoneesta on löydetty elävä käärme. Meksikon Torreonista Mexico Cityyn matkalla olleessa koneessa videokuvattiin katonrajassa luikerrellut suurikokoinen matelija. Lentohenkilökunta saartoi lattialle pudonneen käärmeen vilteillä loppulennon ajaksi. Lentoyhtiö selvittää, kuinka metrin pituinen käärme alunperin pääsi matkustamoon.

Kuten arvata saattaa, on lentokoneesta löytynyt käärme kilvoittanut amerikkalaisten toimittajien kielenkantoja. Useassa eri mediassa uutisoidaan nyt Samuel L. Jacksonin legendaarisen huudahduksen innoittamana: ”Motherfucking snakes on this motherfucking plane.” Snakes on a Plane -elokuva ilmestyi kymmenen vuotta sitten.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat