Stevie Wonder: ”Trumpin äänestäminen kuin pyytäisi minua kuskiksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on parhaillaan käynnissä presidentinvaalit, ja huomenna aamulla Suomen aikaa tulosten pitäisi olla selvillä. Kovin kamppailu presidentin virasta käydään Hillary Clintonin ja Donald Trumpin välillä. Julkisuuden henkilöt ovat olleet erityisesti Clintonin puolella.

Nyt myös laulajalegenda Stevie Wonder on kommentoinut tilannetta. Sokea supertähti nimittäin totesi, että Trumpin äänestäminen on kuin pyytäisi häntä autokuskiksi hätätilanteessa. Wonder kertoi kommenttinsa perjantaina pohiladelphialaisen Philly.com -verkkomedian haastattelussa, jossa hän kertoi viikonlopun Clintonin Get Out The Vote -tukikonsertista.

– Jos sinulla olisi hätä ja sinun pitäisi päästä välittömästi sairaalaan, pyytäisitkö minua ajamaan sinut sinne? Et, koska en ole kokenut kuljettaja. Uskon, että Hillary on hallinnon kokenut asiantuntija, sillä hän on viettänyt siellä jo 30 vuotta. Tämä ei ole realitysarja, vaan realistista elämää, Stevie Wonder sanaili.