Glögintuoksuinen WC-paperi joulun hittituote

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulun lähestyminen alkaa jo vähitellen näkymään marketeissa. Englantilaisissa Tesco-ketjun supermarketeissa joulua juhlitaan monien uutuustuotteiden siivittämänä. Yleensä jouluaiheiset tuotteet ovat asiakkaat iloisesti yllättäviä asioita, mutta uusin tuoksulla varustettu vessapaperi on kuitenkin saanut ihmiset ihmettelemään.

Tesco on lanseerannut täksi jouluksi uutuustuotteen, joka on glögiltä tuoksuva vessapaperi. Vessapaperia myydään neljän rullan pakkauksissa, ja yhden pakkauksen hinta on kaksi puntaa. Glögiltä tuoksuva vessapaperi on ihastuksen sijaan aiheuttanut asiakkaissa lähinnä ihmetystä siitä miten tällainen turhake on päätetty tuoda myyntiin.

Sosiaalisessa mediassa on käyty paljon keskustelua vessapaperista, jonka kerrotaan Birmingham Mail -uutisten mukaan olevan myös todella pehmeää ja jouluaiheisin kuvin koristeltua. Glögin tuoksusta löytyy valmistajan mukaan muun muassa sitruunaa ja kanelia.