Johnny Deppin teinitytär on silmiähivelevä mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Johnny Deppin ja laulaja Vanessa Paradisin 17-vuotias tytär Lily-Rose Depp otti taannoin rohkeasti osaa kampanjaan, jossa hän tunnustautui olevansa biseksuaali. Lily-Rose poseerasi Self Evident Truth -nimisen kampanjan kuvassa, joka juhlii seksuaalivähemmistöjä.

Nyt Lily-Rose on kuvattu osallistumassa Pariisin Le Grand Rexissä järjestettyyn Planetarium-elokuvan ensi-iltajuhliin.

Deppin tähdittämän seksuaalisuuskampanjan tarkoituksena oli kuvata 10.000 erilaista ihmistä, jotka kuuluvat johonkin seksuaalivähemmistöön ja halusivat tunnustaa sen kaikille esiintymällä Instagramissa julkaistavassa kuvasarjassa. Lily-Rose oli kampanjassa viimeisiä kuvattavia, sillä häntä ennen jo 9.959 ehti juhlia kuvissa seksuaalista suuntautumistaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash