Olga Temonen auto-onnettomuudessa: ”Defender vs Volkkari 6-0”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu televisiokasvo ja elokuvatuottaja Olga Temonen tunnetaan muun muassa Olgan kotona -sarjasta ja blogista, takavuosien roolistaan suositussa Salatut elämät -sarjassa sekä viimeisimpänä Teit meistä kauniin -elokuvan tuottajana.

Olga ja Tuukka Temonen Staran haastattelussa.
Olga ja Tuukka Temonen Staran haastattelussa syksyllä 2016.

Nyt hän on kertonut avoimessa Facebook-päivityksessään joutuneensa auto-onnettomuuteen. Olga Temosen mukaan hän oli liikenteessä maasturillaan, kun takana tullut nainen menetti Volkswagen-henkilöauton hallinnan ja törmäsi Land Rover Defender -maasturin perään.

– RUTS vain, joku Lady täräytti mun perään, kun kiltisti odotin valoissa. Defender vs Volkkari 6-0, Olga Temonen totesi.