Omistaja yritti huijata koiraa syömään parsakaalia – lemmikki oli fiksumpi

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikeille maistuu yleensä herkkupala kuin herkkupala varsinkin silloin, kun se on kovalla kerjäämistyöllä suoraan ihmisten ruokapöydästä ja omistajan omalta lautaselta ansaittu. Muutamia poikkeuksia löytyy kuitenkin kun on kyse kasviksista.

Verkossa on hauskoja videoita, joissa ihmiset ovat yrittäneet saada koiraa syömään kasviksia piilottamalla niitä lihan joukkoon. Vain harvoissa tapauksissa se kuitenkaan toimii. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa koiran omistaja syöttää lemmikilleen vuorotellen pastaa ja kanaa huijatakseen sekaan välillä parsakaalia. Parsakaali on kuitenkin sen verran epäilyttävää, että sen vuoksi koira ei suostu avaamaan suutaan.

Koiria voi olla välillä vaikeaa saada syömään kasviksia. Niillä on tarkka hajuaisti, joka ohjaa ne hyvin nopeasti kaiken lihaisan ja rasvaisen luo. Kasviksille niillä tuntuu olevan kuitenkin todella tarkka sensori, joka ohjeistaa koiria pysymään niistä kaukana.