Valeria Orsini ei piilottele poveaan somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan on koko ajan enemmän tulijoita kuin sinne mahtuu, mutta silti kuumia A-sarjan malleja ilmestyy vain harvakseltaan. Tänä vuonna jalansijaa mallimaailmassa yrittää saada kolumbialainen fitness-kaunotar Valeria Orsini.

Tällä viikolla Valeria päätyi ensikerran paparazzikuviin, mutta niiden lisäksi hän on ollut jo jonkin aikaa aktiivinen toimija sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Instagramissa hän on julkaissut runsaasti upeita kuviaan.

Kolumbialaisella Valeria Orsinilla on sukujuuria lisäksi myös Italiassa ja Puerto Ricossa. Hän on viime aikoina ryhtynyt saamaan enemmän suosiota myös sosiaalisessa mediassa. Aika näyttää pääseekö tämä kaunotar nousemaan mallitaivaan kiintotähdeksi vai unohdetaanko hänet jo tänä vuonna.

Today take a moment to acknowledge just how much progress you've made?? . Photo| @ajh_photography H&M| @muaroni

A photo posted by valeria_orsini (@valeria_orsini) on

? . Photo| @ajh_photography H&M| @muaroni

A photo posted by valeria_orsini (@valeria_orsini) on

Hello Fall? . Photo| @martin_depict H&M| @ninasmakeup Bodysuit| @hotmiamistyles

A photo posted by valeria_orsini (@valeria_orsini) on