Kendall Jenner riisui backstagella – kuva päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin uraa tekevä Kendall Jenner valmistautuu parhaillaan uuteen Victoria’s Secret -alusvaateketjun näytökseen. Juuri 21 vuotta täyttänyt Kendall paljasti tällä viikolla kärsivänsä unihalvauksesta. Se ei kuitenkaan haittaa hänen uraansa supermallina, jossa hänet nyt nähdään.

Kendall Jenner nähdään italialaisen La Perla -alusvaatemerkin mainoskampanjan tähtenä, ja sitä varten häntä kuvattiin muotikuvausten backstagella. Siellä Kendall itsekin otti selfie-kuvia itsestään riisuutuneena pelkille mustille niukoille alusvaatteille. Kuvat julkaistiin nyt verkossa kampanjan behind-the-scenes -kuvina.

Kendall Jenner kärsii unihalvauksesta, jonka johdosta hän herää öisin siten, että mieli on hereillä, mutta hän ei pysty liikkumaan. Olotila tuntuu siltä kuin olisi halvaantunut eikä tulisi pystymään enää koskaan liikuttamaan raajojaan. Tämä on tehnyt nukahtamisesta naiselle niin pelottavaa, että hän ei pysty esimerkiksi lentomatkojen aikana rentoutumaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash